Интериорни врати

От началото на дейността ни започнахме работа с италианската фирма Garofoli spa, един от най-големите производители на интериорни врати в Италия и Европа. Вече 10 години успешна работа с тази фирма и нейната дъщерна компания Gidea srl като производител на по-модерни решения и с нови покрития.

Защо сме избрали от може би над 400 големи фирми в Италия точно тази и продължаваме и до днес?

 • Garofoli spa е една от големите фирми за производство на врати, която съществува от 1968 година и стои изключително стабилна на пазара.
 • Разнообразие от колекции, модели и цветов –28 колекции с 560 модела в над 60 цвята.
 • Ежегодно въвеждане на нови модели в съответствие с тенденциите на пазара.
 • Гарантирани срокове на производство и високо качество на продукта.
 • Една от малкото фирми в Италия, които произвеждат врати изцяло от масив-каса, табла, первази.
 • Стабилност както финансова, така и продуктова-фирмата произвежда 99% от елементите на вратите сама и не зависи от поддоставчици, които могат да влияят на цените и производството. За 10 години има само 2 увеличения на цените с по 3-4 %, което е нищо на фона на конкуренцията.
 • Разширяване на продуктовата гама и в хоризонтален ред – от 7-8 години са въведени следните нови групи продукти – тапетни врати, многослоен паркет в цвета на вратите, подови первази, ламперия, гардеробни врати в стила на вратите, елементи от мебелировка. Т.е. фирмата излиза от тясната ниша само на интериорните врати и вече предлага цялостни решения за обзавеждане на едно жилище.
 • С покупката на дъщерната фирма Gidea srl се добавиха нови продукти, иновативни като тип и като покритие – полиакрил, керамика, стъклпакети с вградени профили и мрежи.
 • Възможността всяка от вратите да бъде изпълнена като единична отваряема, двоен портал, троен портал, единично плъзгане, двойно, тройно или четворно плъзгане, плъзгане по стена или скрито плъзгане в стена, използване на касети за скрито плъзгане, врата хармоника, летяща врата, нестандартни размери, лакиране по RAL, арковидна или трапецовидна врата и още много други възможности.
 • Много точни отговори на запитвания и поръчки, спазване на сроковете за производство, заложени в първоначалните потвърждения, перфектна логистика при нужда, много добра опаковка, запазваща стоките при транспорта и бърза реакция при спешни или проблемни доставки.
 • И на последно, но едно то най-важните-приятелските и чисто човешки отношения със всички партньори, независимо от обемите на продажба или геограмското положение на страната. Това личи най-вече при организираните срещи, изложения и годишни посещения.

 

Тук можем да ви представим някои от основните стилове в интериорните врати, които показват разнообразието от модели и цветове


КЛАСИЧЕСКИ ВРАТИ ОТ МАСИВ

НЕОКЛАСИЧЕСКИ ВРАТИ

ТАПЕТНИ ВРАТИ

МОДЕРНИ РЕШЕНИЯ

ПРОМИШЛЕНИ ПОКРИТИЯ НА ВРАТИ

КОНЦЕПЦИЯ BISYSTEM

На сайта ще Ви покажем само някои от моделите и колекциите, тъй като разнообразието е голямо и понякога клиентът трудно се ориентира и има нужда от професионална помощ. Затова заповядайте в нашия шоу рум-там ще може да видите доста модели, всички цветове, типове стъкла, структурата на вратите в сечения на каси, обкова,  механизми за плъзгане.