Интериорни врати

От началото на дейността ни започнахме работа с италианската фирма Garofoli spa, един от най-големите производители на интериорни врати в Италия и Европа. Вече 10 години успешна работа с тази фирма и нейната дъщерна компания Gidea srl като производител на по-модерни решения и с нови покрития.

Защо сме избрали от може би над 400 големи фирми в Италия точно тази и продължаваме и до днес?

 • Garofoli spa е една от големите фирми за производство на врати, която съществува от 1968 година и стои изключително стабилна на пазара.
 • Разнообразие от колекции, модели и цветов –28 колекции с 560 модела в над 60 цвята.
 • Ежегодно въвеждане на нови модели в съответствие с тенденциите на пазара.
 • Гарантирани срокове на производство и високо качество на продукта.
 • Една от малкото фирми в Италия, които произвеждат врати изцяло от масив-каса, табла, первази.
 • Стабилност както финансова, така и продуктова-фирмата произвежда 99% от елементите на вратите сама и не зависи от поддоставчици, които могат да влияят на цените и производството. За 10 години има само 2 увеличения на цените с по 3-4 %, което е нищо на фона на конкуренцията.
 • Разширяване на продуктовата гама и в хоризонтален ред – от 7-8 години са въведени следните нови групи продукти – тапетни врати, многослоен паркет в цвета на вратите, подови первази, ламперия, гардеробни врати в стила на вратите, елементи от мебелировка. Т.е. фирмата излиза от тясната ниша само на интериорните врати и вече предлага цялостни решения за обзавеждане на едно жилище.
 • С покупката на дъщерната фирма Gidea srl се добавиха нови продукти, иновативни като тип и като покритие – полиакрил, керамика, стъклпакети с вградени профили и мрежи.
 • Възможността всяка от вратите да бъде изпълнена като единична отваряема, двоен портал, троен портал, единично плъзгане, двойно, тройно или четворно плъзгане, плъзгане по стена или скрито плъзгане в стена, използване на касети за скрито плъзгане, врата хармоника, летяща врата, нестандартни размери, лакиране по RAL, арковидна или трапецовидна врата и още много други възможности.
 • Много точни отговори на запитвания и поръчки, спазване на сроковете за производство, заложени в първоначалните потвърждения, перфектна логистика при нужда, много добра опаковка, запазваща стоките при транспорта и бърза реакция при спешни или проблемни доставки.
 • И на последно, но едно то най-важните-приятелските и чисто човешки отношения със всички партньори, независимо от обемите на продажба или геограмското положение на страната. Това личи най-вече при организираните срещи, изложения и годишни посещения.

 

Тук можем да ви представим някои от основните стилове в интериорните врати, които показват разнообразието от модели и цветове


КЛАСИЧЕСКИ ВРАТИ ОТ МАСИВ

ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЙН

НЕОКЛАСИЧЕСКИ ВРАТИ

ИНОВАЦИЯ БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЯ

ЧАРЪТ НА ОБРАБОТЕНОТО ДЪРВО

МОДЕРНИ РЕШЕНИЯ

СТЪКЛЕНИ ВРАТИ

ИНОВАТИВНИ РЕШЕНИЯ

ТАПЕТНИ ВРАТИ

На сайта ще Ви покажем само някои от моделите и колекциите, тъй като разнообразието е голямо и понякога клиентът трудно се ориентира и има нужда от професионална помощ. Затова заповядайте в нашия шоу рум-там ще може да видите доста модели, всички цветове, типове стъкла, структурата на вратите в сечения на каси, обкова,  механизми за плъзгане.