Обков

Един от най-важните елементи в интериора е обковът на вратите и дограмата. На първо място от гледна точка на удобството има огромно значение как една дръжка „ляга“ в ръката ти, колко ергономично е направена, така че с минимални усилия да отвориш вратата и накрая, да не те дразни с излишни ръбове или форми при минаване и почистване. На второ място от гледна точка на дизайна една подходяща дръжка може да даде едни различен облик даже и на една обикновена врата с формата си ли с покритието си. И накрая при съчетаването на еднакви или сходни обкови на вратите, дограмата и мебелите се усеща единния дух на интериора.

Представеният от нас обков е на италианската фирма Colombo Design spa. Компанията произвежда обков за врати и аксесоари за баня в една много модерна фабрика от 25000 кв.м. и стои на пазара в средно-високо ниво на продукти от този клас. Освен разработки на екипа на фабриката се предлагат и модели на водещи дизайнери  Pininfarina, Tomo Kimura, Angeletti Ruza Design, Alberto Meda и още много други.

Фабриката произвежда следните продукти, предлагани от нас:

  1. Обков за вътрешни врати
  2. Обков за дограма
  3. Обков за плъзгащи врати
  4. Обков за блиндирани врати
  5. Вградени дръжки за гардеробни врати
  6. Аксесоари – стопери, закачалки, ключове, декоративни капачки и т.н.

Предлаганият от нас обков има сертификат за гаранция 10 години, нов тип антибактериално покритие и за част от моделите се предлаг ситемата HPS (High Protection Sytem), което представлява покритие с гаранция 30 години.

Новата колекция Anthologia представя реплики на стари модели обков от 17-ти век насам при запазване на съвременните механизми за отваряне и съответното удобство.

Сроковете на производство и доставка се спазват стриктно при една перфектна опаковка на стоката.

Лесният монтаж, инструкциите и наличието на абсолютно всички аксесоари за монтаж позволяват всеки да монтира сам обкова.

Вижте всички колекции на Colombo ТУК .