Многослоен паркет

Classica

Колекция Classica.

Колекция Classica включва продукти от многослоен паркет, като горният слой може да бъде от естественото дърво в своя оригинален цвят с покритие лак или масло или да бъде от дъб, тониран с лак или масло в съответния цвят.

Тя е създадена за тези,които предпочитат натуралната елгантност на чистото дърво и нейните непреходни варианти.Това е под, който ни предлага топлина със своята непреходност, като същевременно винаги е свеж и модерен.

Тук може да предложим чистия натурален дъб, който се предлага в 4 различни покртия – воден лак, мат лак , акрилен набразден лак и масло. Най-голямото разнообразие от размери и начини на подреждане е тук – от малките 7 см ламели до 23 см широки дъски. Ние може да го подредим с право редене, редене на класическата „рибена кост“ или съгласно новия „стар“ хит т.наречения „шеврон“ или „унгарска шарка“.

За тези , които искат да избягат от традиционния цвят на дъба, серията “Michelangelo” ни предлага в същите формати на размери и подреждане тониран дъб  – от снежнобялото през бежавото и сивото до тъмнокафявото и черното.

Тенденцията от последните години наложи сивите и сиво-бежавите цветове в мебелите. В този дух е и новата колекция “Grisaglie” – тонираните 8 различни варианта изваждат меката текстура на дървото и го правят едно от най-търсените при съчетаването му с други елементи в интериора.

Не са забравени и тези, които харесват топлината иекзотиката на тропическите и други еврпейски дървесини. Можем да предложим истински тик от Бирма, палисандър, клен, венге и много други видове.

Atelier

Многослоен паркет

Natural Genius

Многослоен паркет